Masterclass Sicilië - Wijnen van de Etna
Beste gasten,
Op donderdag 8 mei en vrijdag 9 mei 2025 organiseren we een masterclass 'Sicilië - Wijnen van de Etna' in samenwerking met wijnhuis Massimo Lentsch. Bekijk het menu via onderstaande link.
De grote winnaar van de Zee van Smaak-wedstrijd is niemand minder dan Emin Avdovic, chef van het prachtige restaurant Julien, op de markt van het gezellige Nieuwpoort. (bron: Westtoer)
Wij hebben de wedstrijd Zee van Smaak gewonnen. Daarin demonstreerden Chefs de veelzijdigheid van duurzame vissoorten uit de Noordzee in streekgerechten met als hoofdingrediënten rog, inktvis of griet. Wij kozen voor Griet - Langoustine - Bloemkool. Via deze link kunt u het recept voor 4 personen inkijken.
Geen zin om er zelf aan te beginnen, kom het gewoon bij ons proeven à la carte of in onze totale belevingsmenu!
In de zevende aflevering ‘De Chef’ van de podcast ‘Van Boord tot Bord’ gaat host Line Ellegiers op zoek naar keukengeheimen bij chef Emin van restaurant Julien te Nieuwpoort. Luister even mee!
Beste gasten,
Op donderdag 8 mei en vrijdag 9 mei 2025 organiseren we een masterclass 'Sicilië - Wijnen van de Etna' in samenwerking met wijnhuis Massimo Lentsch. Bekijk het menu via onderstaande link.